KREATIV SKRIVNING

Elsker du at skrive

uden at du nødvendigvis har et mål med det?

Og kunne du tænke dig at opleve, hvordan din forbindelse til de indre ord og din kreativitet kan styrkes ved at “gå til skrivning” i en gruppe?
Så kan det være, at forløbet KREATIV SKRIVNING er noget for dig.

Du får:

  • skriveøvelser med det formål at frigive din skrivestil og kreativitet.
  • netværk med andre, der kan lide at skrive. I gruppen er der ofte delinger omkring det at skrive og være kreativ med ord.
  • konstruktiv sparring fra Rikkemaiah på de tekster, du skriver i gruppen, så du får større bevidsthed om dine egne forcer og arbejdsområder som skribent.

 

  • øvelser og tips om hvordan du får mere flow i din skriveproces.
  • øvelse i at skrive med din egen stemme og finde din særlige skrivestil.
  • et frit forum, hvor vi øver os i at få mere kontakt til det indre, kreative felt gennem skrivning.
  • korte oplæg om skriveteknikker, analysemetoder og andet teori. Teori bliver altid koblet til praktiske øvelser eller eksempler. Fx ved at læse litteratur.

Jamen, jeg kan ikke finde ud af at sætte kommaer og den slags …

Der er ingen krav om, at du skrivemæssigt er på et bestemt niveau eller ved noget om skrivning på forhånd. Du behøver heller ikke at have et bestemt mål for øje med at gå i gruppen – måske kan du bare godt lide at skrive for din fornøjelses skyld. De tekster, du skriver i gruppen, har intet facit, men har værdi, da de er et udtryk for din unikke sproglige kreativitet. Det ønsker jeg at styrke i den enkelte.

Da gruppen ikke er så stor, er der også god mulighed for at træne det at dele sine tekster i et trygt forum og lære, at dette kan være en positiv og styrkende oplevelse.

Jeg går til skrivning; det er en skøn fritidsinteresse for mig. Det er mit frirum til at åbne op for min kreativitet og at opbygge mit ordforråd. Jeg elsker at være i skrivegruppen, hvor der bliver skabt et magisk univers med ord, der danser og hopper rundt mellem deltagerne. Hver eneste gang vi mødes, bliver jeg inspireret med skrivetips og øvelser, der underbygger disse. Rikkemaiah er meget inspirerende, altid velforberedt og altid med en sjov og givende skriveøvelse, der former nye ord i mit sind.

Sanne Sienna Svensson

coach og hypnoterapeut, Indre Mod

\

Du får:
Egne arbejdsark med skriveøvelser
Et netværk med andre skrivende
Feedback på dine tekster fra Rikkemaiah
Kaffe/te og snacks

Medbring det skriveværktøj, du foretrækker. Fx computer og/eller notesbog og pen.

PRAKTISK:

Der er p.t. ikke planlagt nye datoer.

Tilmeld dig ved at skrive en mail til skrivtil@rikkemaiah.dk.
Du får herefter en faktura og en bekræftelse, og din tilmelding er gældende, når betalingen er gået igennem.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, er du velkommen til at give pladsen til en anden.

Jeg har også åbent for 1:1 soloundervisning i kreativ skrivning med samme indhold som beskrevet her på siden, men hvor du kan få individuel undervisning. Prisen er 800 kr. for 75 minutter, og vi mødes på Café ARoS. Du kan læse mere om det her. 

Rikkemaiah har hjulpet mig med mine hjemmesidetekster, som blev lige, som jeg ville have dem.
Herefter startede jeg på hendes skrivekursus og er også at finde på stolen efter sommerferien, fordi jeg nyder hvert et minut i skrivegruppen.

Det er alt det, folkeskolen ikke var.
Her leger vi med sprog og øvelser. Her bliver mit system aktiveret på flere plan, her føler jeg, at jeg kan finde ud af det.
Her føler jeg, at drømmen om en bog kommer nærmere, her lever og ånder jeg. Glæden fylder min krop som glædesbrus, det bobler og syder i lokalet og på motorvejen hjem til hedelandet.

Jeg kan huske, den første gang jeg skulle læse min egen tekst op i skrivegruppen, og da kuglepennen bare fløj afsted, og ord blev til tekst. Det var en oplevelse, jeg har med mig på min vej ind i det ukendte. Glæder mig, til bladene skifter farve og jeg igen sidder sammen med de andre i skrivegruppen.

Jens Stendahl

Tankefeltterapeut

Da jeg kom til min første workshop “Flow i skriveprocessen” hos Rikkemaiah, havde jeg alt for længe siddet fast i mit skriveprojekt. Det føltes som at bokse i en stor, tung dyne. Rikkemaiah hjalp ordene på vej på sin varme, tillidsvækkende væremåde og med sine fantasifulde skriveøvelser. Jeg var ikke bange for at udlevere mig selv i hendes selskab.
Jeg glæder mig allerede til næste skrivekursus.

Lina Fogh-Petersen

Jeg har to gange deltaget på Rikkemaiahs kurser. Begge gange er jeg gået derfra med fornyet energi og en tro på mig selv.
Rikkemaiah har en stor faglig viden, som hun uddeler af på sin stille og rolige facon. De små skriveøvelser, vi laver, efterfulgt af Rikkemaiahs konstruktive kritik gør, at jeg får åbnet op for min skriveblokering og glemmer alt om præstationsangst.
Jeg glæder mig til næste gang.

Heidi Christina Filskov

lærer

OM UNDERVISEREN

Rikkemaiah Fischer

Jeg har skrevet tre livshistoriebøger samt været redaktør på mere end 30 udgivne bøger, bl.a. for selvudgivere samt forlag som Gyldendal, Turbineforlaget og Borgens Forlag. Når jeg ikke sidder foran computeren, nyder jeg at undervise i skrivning på skriveworkshops og i skrivegrupper. Jeg er især optaget af at hjælpe deltagerne med at finde deres egen stemme og få mere flow i den naturlige skrivning, der kommer uanstrengt og indefra.

I min undervisning lægger jeg stor vægt på learning by doing – deltagerne er aktive og laver mange skriveøvelser – kun på den måde integreres læringsstoffet optimalt i en. Min undervisning er meget varieret med oplæg, øvelser, skrivning, deling af tekster og sparring. Jeg er uddannet lærer fra VIA College, og i mine workshops får jeg koblet min lyst og evne til at undervise med min viden om at skrive.

Sådan finder du dit eget sprog og skriver fængende og unikke tekster

Få min bedste skriveøvelse om det + mit nyhedsbrev med gode skrivetips og inspiration.

Tak for din tilmelding.

Share This