Skrivegruppe

for kvinder

Kan du lide at skrive?
Vil du gerne udvikle og udfolde dine skrivende evner?
Kunne du tænke dig at være i en skrivegruppe, som mødes fast, så du løbende får:

  • viden om skriveteknikker, skriveværktøjer og -metoder.
  • skriveøvelser hvor du ved at skrive integrerer den tillærte viden gennem egen erfaring.
  • netværk med andre skrivende hvilket kan give rigtig meget, fx fællesskab om det at skrive, bedre selvtillid ift. dine skriveevner og meget mere.
  • konkret sparring fra Rikkemaiah på de tekster, du skriver i gruppen, så du får større bevidsthed om dine egne forcer og arbejdsområder som skribent.
  • øvelser og tips om hvordan du får mere flow i din skriveproces.
  • øvelse i at skrive med din egen stemme og finde din særlige skrivestil.

 

Så er du velkommen i denne skrivegruppe med max 5 kvinder, der alle ønsker at få sparring på deres tekster, et netværk med andre skrivende og hjælp til at finde ind til det kreative skriveflow.

Du får mulighed for at træne din skrivning ved praktiske skriveøvelser, så du opnår en større sproglig bevidsthed, hvilket gør at du vil kunne udtrykke dig mere frit på skrift og skrive mere interessante tekster.
Da gruppen ikke er så stor, er der også god mulighed for at træne det at dele sine tekster i et trygt forum og lære, at dette kan være en positiv oplevelse og en del af læringsprocessen.

Gruppen mødes i 2,5 time en gang om måneden og kan derimellem dele tanker, ideer og korte tekster i en lukket facebookgruppe.
Der er kaffe, the og snacks, og du får hver gang arbejdsark med skriveøvelser og skrivetips med hjem.

PRAKTISK:

Sted: Strandparken 17, 8000 Aarhus C
Pris: 400 Dkr + moms pr. gang (i alt 500 Dkr.)
(betaling via knappen her på siden senest dagen før)

Tidspunkt: kl. 17.30-20

Datoer efterår 2017:

onsdag d. 30. august – er afholdt
onsdag d. 27. september – er afholdt
onsdag d. 25. oktober – er afholdt
onsdag d. 22. november

Datoer 2018:

onsdag d. 31. januar
onsdag d. 28. februar
torsdag d. 29. marts
onsdag d. 25. april
onsdag d. 23. maj

Er der en mødegang, du ikke kan komme, så meld gerne fra senest en uge før.
Der er p.t. ledige pladser i gruppen. Du er velkommen til at være med én gang (mod betaling) for at se, om det er noget for dig, og uden at du binder dig til alle mødegangene.

Book din plads her:

Jeg har været til skriveworkshop hos Rikkemaiah – LIV TIL ORD. For godt et år siden sprang jeg ud som selvstændig og fandt ud af, at hver gang jeg skulle skrive et nyhedsbrev eller et Facebook-opslag, så lavede jeg overspringshandlinger. Mange gange fik jeg simpelthen ikke sendt noget nyhedsbrev, fordi jeg havde skriveblokering.

Jeg vidste, jeg måtte gøre noget, og faldt over LIV TIL ORDs skriveworkshop. Da jeg trådte ind ad døren, følte jeg mig velkommen med det samme. Det var i nogle hyggelige lokaler, og der var en rummelighed i luften. Det var en lille sluttet flok. Vi fik lidt teori og ellers gik det ud på at skrive. Mange forskellige sjove øvelser, der fik løsnet pennen. Tiden fløj afsted, det var mange forskelligartet øvelser, der satte kreativiteten i gang.

Rikkemaiah var god til at anerkende og få det bedste frem i mig. Samtidig fik jeg nogle værktøjer til, hvad jeg skal gøre, når skriveblokeringen stopper mig herhjemme.
Jeg er stadig ikke 100 % fri, når jeg skriver, men jeg er nysgerrig på mit skriveri og har meldt mig til Rikkemaiahs skrivegruppe.

Susanne Grønbæk Christensen

coach og hypnoterapeut, Indre Mod

Da jeg kom til min første workshop “Flow i skriveprocessen” hos Rikkemaiah, havde jeg alt for længe siddet fast i mit skriveprojekt. Det føltes som at bokse i en stor, tung dyne. Rikkemaiah hjalp ordene på vej på sin varme, tillidsvækkende væremåde og med sine fantasifulde skriveøvelser. Jeg var ikke bange for at udlevere mig selv i hendes selskab.
Jeg glæder mig allerede til næste skrivekursus.

Lina Fogh-Petersen

Jeg har to gange deltaget på Rikkemaiahs kurser. Begge gange er jeg gået derfra med fornyet energi og en tro på mig selv.
Rikkemaiah har en stor faglig viden, som hun uddeler af på sin stille og rolige facon. De små skriveøvelser, vi laver, efterfulgt af Rikkemaiahs konstruktive kritik gør, at jeg får åbnet op for min skriveblokering og glemmer alt om præstationsangst.
Jeg glæder mig til næste gang.

Heidi Christina Filskov

lærer

Share This