Kreativ skrivning

Workshoppen afholdes igen på et tidspunkt. P.t. endnu ingen fastsat dato.

Find din indre skriveglæde

På denne skriveworkshop vil vi:

  • vende alt hvad du ved om skrivning lidt på hovedet
  • lave en hel masse skriveøvelser
  • parkere ambitioner og smagsdommerne udenfor døren
  • skabe et frirum, hvor den indre skriveglæde kan komme frem
  • øve os i at få kontakt med kreative skriveprocesser
  • lege med ord og bogstaver

 

Der er absolut intet krav om, at du er forfatter eller gerne vil være forfatter eller skribent for at deltage i workshoppen.

Workshoppen Kreativ skrivning går netop ud på at gøre os fri af alle de begrænsende koncepter og roller, der kulturelt er knyttet til “det at skrive”. Vi skal ryste posen og grine lidt ad det selvhøjtidlige omkring Forfatteren. På den måde gør vi det også mere ufarligt at skrive.
Det er lidt ligesom, at man starter med at gå til motionsløb, hvis man godt kan lide at løbe, men uden at der er nogen forventning (fra andre eller en selv) om, at man skal stræbe mod at deltage i New York Marathon eller OL i 800 m.

Så meld dig endelig til, hvis du bare godt kan lide at skrive som udtryksform.

Kursuslokalet i Mejlgade 27

Da jeg kom til min første workshop “Flow i skriveprocessen” hos Rikkemaiah, havde jeg alt for længe siddet fast i mit skriveprojekt. Det føltes som at bokse i en stor, tung dyne. Rikkemaiah hjalp ordene på vej på sin varme, tillidsvækkende væremåde og med sine fantasifulde skriveøvelser.

Jeg var ikke bange for at udlevere mig selv i hendes selskab.
Jeg glæder mig allerede til næste skrivekursus.

Lina Fogh-Petersen

Workshoppen er for dig, der:

  • er vild med at skrive – uanset genre
  • gerne vil skrive endnu mere og få mere fat i din indre kreativitet
  • er åben for at lave sjove skriveøvelser
  • gerne vil tage dine skrivedrømme alvorligt – men på en legende måde

Jeg siger det bare: Rikkemaiah Fischer ved hvad hun taler om! Jeg har tidligere deltaget på Rikkemaiahs workshops – og det er en fantastisk oplevelse, fyldt med konkrete øvelser, redskaber og tips og tricks du kan bruge med det samme.
Hvis du er klar til at optimere dine skrivefærdigheder, så du også kan skrive bogen du drømmer om, artiklen, bloggen – ja, hvad som helst – så er det her du finder værktøjerne. Anbefales varmt!

Bettina Møller Jensen

Mentor og Coach, Focus & Flow

Din underviser Rikkemaiah Fischer

Jeg har skrevet tre livshistoriebøger samt været redaktør på mere end 20 udgivne bøger, bl.a. for selvudgivere samt forlag som Gyldendal, Turbineforlaget og Borgens Forlag. Når jeg ikke sidder foran computeren, nyder jeg at undervise i skrivning på skriveworkshops og i skrivegrupper. Jeg er især optaget af at hjælpe deltagerne med at finde deres egen stemme og få mere flow i den naturlige skrivning, der kommer uanstrengt og indefra.

I min undervisning lægger jeg stor vægt på learning by doing – deltagerne er aktive og laver mange skriveøvelser o.lign. – kun på den måde integreres læringsstoffet optimalt i en. Min undervisning er meget varieret med oplæg, øvelser, skrivning, deling af tekster og sparring. Jeg er uddannet lærer fra VIA College, og i mine workshops får jeg virkelig koblet min lyst og evne til at undervise med min viden om at skrive.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her, så får du besked, når der er planlagt nye skriveworkshops

Du kan til enhver tid framelde dig igen. Du får også som gave en skriveøvelse.

Sådan finder du dit eget sprog og skriver fængende og unikke tekster

Få min bedste skriveøvelse om det + mit nyhedsbrev med gode skrivetips og inspiration.

Tak for din tilmelding.

Share This