Feedback på din tekst eller bogmanuskript

Kan du ikke se din tekst for bare ord? Få professionel, skriftlig tekstfeedback, så du kan komme nærmere din drøm om udgivelse

Vil du have feedback på din tekst, så du bliver klar over:

 • hvor du er sprogligt stærk, og hvor du kan arbejde med sproget
 • om karaktererne i historien er troværdige
 • om historien eller fagbogen hænger sammen som en helhed
 • hvor der eventuelt kunne skæres fra eller tilføjes noget

Feedbacken gør dig og dit manuskript klar til selve redigeringen. Så har du aldrig skrevet en bog før, anbefaler jeg en tekstfeedback før redigering.

Du vil få konkrete råd og vejledning fra mig om din tekst, så du ved, hvordan du kan optimere den og skrive videre på den.
I feedbacken bliver du klogere på hvad, der fungerer godt i din tekst (så du kan gøre endnu mere af det) og hvad, der kan justeres og arbejdes med (og forklaringer på hvorfor, så du bliver klogere).

Eksempler på elementer i en tekst, jeg har fokus på i feedbacken:

I et skønlitterært manuskript vil jeg forholde mig til: den overordnede struktur på historien (såsom begyndelse, midte, slutning), fortælletid (nutid, datid, hvor starter historien, er der logik), personer (tror man på dem?), fortæller-stemme (jeg-fortæller eller en alvidende fortællerstemme), plot og handling, dialoger, genren, det sproglige (herunder vil jeg både nævne gode, kreative sproglige elementer og eventuelle sproglige tendenser, der gentages og som trækker historien ned).

I et fagbogsmanuskript vil jeg forholde mig til: bogens formål og emne, den røde tråd, formidlingsevnen, er målgruppen tydelig?, strukturen og opbygningen af stoffet (skal være enkel og logisk samt have kontinuitet), det sproglige, fortæller-stemme og meget mere.

Udover at jeg skriver feedback-kommentarer i manuskriptet, giver jeg også en overordnet, konstruktiv vurdering af manuskriptet, hvor jeg altid vil fremhæve tekstens forcer samt hvilke arbejdspunkter, den har, hvor du med fordel kan justere. Jeg kommer med konkrete forslag til dette.

Jeg giver også feedback på andre typer tekster, fx artikler og hjemmesidetekster.
Kontakt mig hvis du har spørgsmål.

Feedback på din tekst

ALLE FORFATTERE HAR ANDRE TIL AT LÆSE DERES MANUSKRIPT LØBENDE. NÅR DU VÆLGER EN PROFESSIONEL LÆSER, FÅR DU KONSTRUKTIV OG POSITIV FEEDBACK, SÅ DU BLIVER KLAR TIL AT LØFTE DIN TEKST TIL NÆSTE NIVEAU.

10 SIDER

tekstfeedback
kr.800
 • Jeg giver konkrete råd som kommentarer i selve teksten. Fremhæver også det der fungerer, så du kan gøre mere af det.
 •  Du modtager derudover minimum 1 sides skriftlig feedback på din tekst
 • Du får feedbacken retur indenfor en uge efter bestilling (undtagen ved ferie og sygdom)

HELE DIT BOGMANUSKRIPT

Få et tilbud
 • Du kan få et uforpligtende tilbud på en tekstfeedback af hele dit bogmanuskript. Skriv en mail til mig med antal sider (2400 tegn med mellemrum er lig med 1 side), samt de første tre sider, så vender jeg tilbage.

Bestilling af feedback:

11 + 5 =

 

 • En normalside er 2400 tegn med mellemrum.
 • Alle tekstfiler skal sendes i Word.
 • Skriv gerne en kort forklaring om din ide med bogen, dens genre og målgruppe ved bestilling.
 • Du kan godt vælge at få feedback på 10 eller 50 sammenhængende sider ud fra et længere bogmanuskript.
 • Har du brug for tekstredigering, så se her.
 • Priserne er inklusiv moms.

Jeg brugte Rikkemaiah til læsning af manuskript i forbindelse med et bogprojekt.
Hun var god til at dykke ned i teksten og komme med konkrete iagttagelser omkring sproget – samt komme med forslag til, hvor det kunne forbedres.
Kan anbefales til alle, der har brug for feedback på tekst.

Kirstine Kloster Andersen

Journalist

Share This