Din unikke OM-tekst på din hjemmeside

samt feedback på din hjemmesides opbygning

Til dig, der arbejder individuelt med dine kunder i forløb, for eksempel med terapi, healing, behandling, coaching og lignende.

 

TILTRÆK DINE DRØMMEKUNDER ved at have en OM-tekst (også kaldet About-page) på din hjemmeside, der udtrykker den du er ægte og autentisk.
Når du arbejder 1:1 med kunder, så ved du også, at den rette kemi mellem dig og din kunde er altafgørende for succes.
Derfor har din egen personlighed og essens en betydning i dit arbejde, og denne skal kunne ses og læses i din OM-tekst på din hjemmeside.

Hvad er en OM-tekst?

En OM-tekst er den side på en hjemmeside, hvor du fortæller OM DIG.
Mange har en tendens til at skrive alt for fagligt her – de skriver måske om deres CV eller produkter. Eller måske bliver teksten lidt for kort og standardiseret. Andre kommer til at skrive om sig selv i 3. person, selvom de skriver “jeg” på den øvrige hjemmeside.
Ingen af delene tiltrækker de rette kunder. For kunden kan ikke rigtig se eller mærke, hvem du er.

OM-teksten er ofte den sværeste tekst at skrive til sin hjemmeside - men den er også den vigtigste

Få min hjælp og sparring, så du kan skrive en OM-tekst, der viser dig, som du er autentisk og sandt

Måske har du nemt ved at skrive om dine produkter og behandlinger, men når du skal skrive om dig selv, så bliver det svært at finde de rette ord. Du har muligvis allerede en hjemmeside med en OM-tekst, men du føler ikke, at teksten udtrykker dig 100 %. Du synes måske den er mangelfuld, kedelig eller overfladisk.

Så lad mig hjælpe dig med at finde de rette ord for din essens, værdier og sjæl, sådan som dette kommer til udtryk i dit faglige virke.
Ord, der lyder som dig og afspejler dig, så de kunder, du bedst kan hjælpe, kan finde dig.

Jeg skriver ikke dine tekster for dig, men jeg hjælper dig i processen med at gøre et godt forarbejde, så du er helt klar til at skrive en god OM-tekst.

Samtidig får du også mit bud på, hvordan du forenkler og "hæver vibrationen" på din hjemmeside

Din OM-tekst er en del af en helhed, nemlig hele hjemmesiden.
Derfor ser jeg også på din hjemmesides opbygning og visuelle udtryk, før vi mødes til en sparring på din OM-tekst. Og jeg giver dig mine bud på, hvordan du ret simpelt kan rydde op på hjemmesiden, måske flytte lidt rundt og fjerne noget.

Egentlig er det lidt det samme, som når jeg redigerer tekst. Jeg kan se hjemmesidens oprindelige ide – jeg hjælper bare med at fjerne lidt ukrudt, så det hele bliver smukkere, enklere og mere brugervenligt.
Og jeg gør det i samklang med min fornemmelse af, hvem du er.


En god hjemmeside:

 • har en logisk opbygning
 • er læser- og brugervenlig
 • har et enkelt og roligt visuelt udtryk
 • har klikbare elementer
 • har velfungerende indhold med godt sprog, der afspejler ejeren af siden
 • er stilren og æstetisk

Kan varmt anbefales. Rikkemaiah spottede og satte velvalgte kerneord på sider af min fagperson, som jeg ikke selv havde set og formuleret. Hun kan “det der med ord” og har en intuitiv fornemmelse af den person, hun sidder overfor. Jeg følte mig set under samtalen – og bagefter var det som om, at min fagperson sprudlede endnu mere. Jeg har fået god inspiration og ser frem til at fordybe mig i min egen endelige formulering af min OM-side.

Melanie Hornemann Kämpfe

Psykomotorisk terapeut

Sådan foregår det

 • Du booker din tid hos mig og sender mig link til din hjemmeside.
 • Vi mødes i caféen på ARoS i Aarhus til 75 minutters sparringssamtale, hvor du også får en personlig og skriftlig rapport fra mig over forbedringer til din hjemmesides opbygning, som du (eller din webdesigner) kan implementere med det samme.
 • Mødet er inklusiv en lækker kop kaffe eller the fra caféen.
 • Jeg stiller dig spørgsmål om dig, så vi kan indkredse det vigtigste, der skal stå i din OM-tekst. Jeg bruger min intuition og evne til at lægge mærke til ord og sætninger, du siger, der har resonans og kraft, og jeg spejler disse ord tilbage til dig. Så du får bevidsthed på disse.
 • Jeg skriver noter til dig undervejs, og du er også velkommen til at optage det hele på din smartphone.
 • Dagen efter vores møde sender jeg dig en rapport med de vigtigste noter og kernesætninger fra vores samtale. Udfra dette kan du gå i gang med at skrive din nye, unikke OM-tekst. Samtidig med at du får lavet de nye ændringer på din hjemmesides visuelle udtryk og opbygning.
 • Til sidst har du en opdateret, mere autentisk og flottere hjemmeside, så du kan tiltrække endnu flere gode kunder.

Vær opmærksom på, at jeg ikke arbejder som en traditionel tekstforfatter. Jeg skriver ikke teksten for dig; jeg hjælper dig med at skrive den selv.

Det at tale om noget, før man skal omforme det til skrift, er en udviklende proces, der åbner for ordene i dig. Du finder frem til essensen af dit budskab.

Jeg kan hjælpe dig med at sætte ord på, hvem du er, og hvad du hjælper dine kunder med. Jeg stiller både spørgsmål, men jeg sætter også ord på det, jeg fornemmer som kvaliteter hos dig. Jeg “læser” mellem linjerne og hjælper dig med at se, hvem du er og hvad du kan. Dette er en naturlig evne jeg har, og som jeg har udviklet igennem mange år – blandt andet når jeg interviewer mennesker og skriver deres personlige livshistorier.

Vil du have højnet energien på din hjemmeside og fremhævet din unikhed med en perfekt OM-tekst, så bestil din tid i dag

Prisen er:

2900 kr. ekskl. moms

Du kan bestille ved at skrive en mail til mig på skrivtil@rikkemaiah.dk.

Sådan finder du dit eget sprog og skriver fængende og unikke tekster

Få min bedste skriveøvelse om det + mit nyhedsbrev med gode skrivetips og inspiration.

Tak for din tilmelding.

Share This