Cookie- og privatlivspolitik

Når du deler dine personlige oplysninger (fx mail og navn) med Rikkemaiah – LIV TIL ORD, så sikrer jeg, at de kun bruges til det aftalte formål og aldrig videregives til tredje part.

Cookies
Når du besøger mit website, indsamles der ikke-personidentificerbare data (cookies) om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre hjemmesidens indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at gøre websitet funktionelt og brugervenligt. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering/
Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du bruger websitet, bliver sådanne informationer indsamlet og behandlet. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev eller skriver en mail til mig.

Jeg anser dine tekster og manuskripter som fortroligt materiale, så når du sender dem som en vedhæftet fil til mig via mail, så gemmer jeg dem på en sikker, forsvarlig måde og sletter dem igen 6 måneder efter brug. Jeg sletter også mailkorrespondancen med de vedhæftede filer efter den tidsramme.
Dine personlige oplysninger opbevares i den periode, hvor vi har et samarbejde om fx din tekst eller du er tilmeldt en workshop hos mig. Når du ikke er kunde hos mig mere, så slettes dine data i mit system efter 6 måneder. Du kan til enhver tid bede om, at de slettes med det samme, hvis dette ønskes.

Jeg bruger MailChimp som nyhedsbrevsplatform. Nyhedsbrevet bruges til at informere dig om nye tiltag i min virksomhed, give inspiration i forhold til at skrive eller om specielle tilbud. Dine oplysninger hos Mailchimp er beskyttet og bliver slettet, hvis du afmelder dig nyhedsbrevet hos mig.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg har om dig, og du kan til enhver tid bede om at dine oplysninger slettes hos mig, fx ved at framelde dig mit nyhedsbrev. Det kan du gøre nederst i nyhedsbrevet eller ved at skrive en mail direkte til mig på skrivtil@rikkemaiah.dk.

Du kan finde mere information om persondataforordningen på Datatilsynets hjemmeside. 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Rikkemaiah Fischer
LIV TIL ORD
Strandparken 17, 2.tv.
8000 Aarhus C
skrivtil@rikkemaiah.dk

Sådan finder du dit eget sprog og skriver fængende og unikke tekster

Få min bedste skriveøvelse om det + mit nyhedsbrev med gode skrivetips og inspiration.

Tak for din tilmelding.

Share This