Kender du dit bogprojekts 10 faser?

Hvordan skriver man lige en bog? Hvilke destinationer er der på vejen fra en ide i forfatterens hoved til den færdige bog på læserens natbord? Bliv klogere på de 10 faser, der er i et bogprojekt her. Det ser så let ud, når man sidder med en nyindkøbt bog i hånden, som...

læs mere

Find dit eget skriverum ude i byen

Bryd den daglige (lidt kedelige) rytme, tag din laptop under armen og bevæg dig ud i byen, når du skal skrive dine tekster. Her får du mine 5 bedste bud på steder, som jeg selv kan anbefale som et alternativt skriverum til hjemmets fire vægge. Geografisk er vi i...

læs mere

Få gode råd fra en selvudgiver

Af gæsteblogger Susanne Løfgren 3 på stribe! Da der først gik hul på mit skriveri, væltede teksterne ud, og i 2014-15 udgav jeg tre titler inden for mit felt som alternativ behandler med speciale i Bachs Blomsterremedier. Processen omkring det at være selvudgiver...

læs mere
Share This